JA HAN PASSAT 40 ANYS!

Logo 40 anys CAT

JA HAN PASSAT 40 ANYS!

Aquest 2018 Cal Valls complim 40 anys d’empresa: de treball, proves i reptes, d’il·lusions i realitats, satisfaccions i nous projectes.

40 anys que ens han vist madurar i créixer com a empresa i com a persones, sempre amb el principal objectiu d’apropar l’alimentació sana i natural a la major part de la població.

40 anys que han acompanyat també el pas de molts treballadors - alguns que ja no hi són, i d’altres que continuen - però a qui hem de donar a tots gràcies per ser, o haver estat, part del nostre camí, i haver contribuït al que ara som.

I especialment a tots vosaltres, clients i amics, i consumidors conscients, us volem agrair la vostra fidelitat i confiança, i també la vostra exigència que ens ajuda a créixer en qualitat i servei!

I ho volem festejar amb tots vosaltres, aprofitant les fires que se celebren al llarg de l’any, com Biocultura de Barcelona o de Madrid, durant la jornada de portes obertes que fem cada any cap a finals de primavera en motiu de la Setmana Bio, i en qualsevol altra ocasió que trobarem.

Ja us anirem informant!